Sivuston käyttöehdot

Mr-Gamble.com Internet-sivut tarjoavat ajan tasalla olevaa tietoa kaikille nettikasinoista kiinnostuneille. Mr-Gamble.com ei ole nettikasino. Sivustolla ei voi pelata mitään kasinopelejä tai mitään muitakaan uhkapelejä rahasta tai muusta panoksesta. Mr-Gamble.com sivustolla ei myöskään ole rahansiirtomahdollisuutta, eikä niihin liittyviä tietoja kysytä vierailijoilta missään tilanteessa.

Käyttöehdot

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, miten keräämme ja käsittelemme sinuun liittyviä henkilötietoja.

Henkilötiedot

Henkilötiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa tietoa tunnistetusta tai tunnistettavissa olevasta luonnollisesta henkilöstä ('rekisteröity'). Tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti tunnisteen, kuten nimen, henkilötunnuksen, sijaintitietojen, online-tunnisteen tai yhden tai useamman fyysisen, fysiologisen, geneettisen, henkisen, taloudellisen, kulttuurisen tai sosiaalisen tiedon perusteella.

Velvoitteemme

Henkilötietojasi käsitellään laillisesti, oikeudenmukaisesti ja avoimesti. Varmistamme, että kaikki kumppanimme noudattavat samoja tai samankaltaisia sääntöjä käsitellessään henkilötietojasi.

Mitä tietoja keräämme?

Keräämme ja käsittelemme tietoja, jotka annat meille palveluitamme käyttäessäsi.

Rekisteröityessäsi palveluun annat meille tietoja, joita ovat mm. käyttäjänimi, sähköpostiosoite, syntymäaika tai mitä tahansa muita tietoja, joita rekisteröintiprosessi edellyttää.

Keräämämme tiedot riippuvat siitä, miten käytät palveluitamme. Käyttäessäsi palvelua keräämme erilaisia tietoja, viestintää ja muuta informaatiota: keräämme tietoja, kun luot tilisi, luodessasi tai jakaessasi sisältöä palvelussa tai kommunikoidessasi palvelussa toisten käyttäjien kanssa. Keräämme tietoja siitä, miten käytät tuotteitamme ja miten olet vuorovaikutuksessa. Tämä saattaa pitää sisällään tietoja siitä, millaisesta sisällöstä pidät, millaisia ​​toimia teet tai kuinka usein ja milloin käytät palvelua.

Analysoimme sisältöä ja/tai tietoja sinuun liittyen, jota saatetaan saada muilta ihmisiltä.

Keräämme myös analyysitietoja, kuten:

  • Google Analytics mainonnan raportointiominaisuudet
  • Henkilötiedot: evästeet; yksilölliset laitetunnisteet mainonnalle (esimerkiksi Google Advertising ID tai IDFA); erityyppisiä tietoja Google Analytics- palvelun demografiset tiedot ja aihepiirit -raportin tietosuojakäytännössä määritellyllä tavalla.

Keräämme tietojasi, jotta tuotteidemme ja palvelumme käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa. Tietojen kerääminen perustuu aina palvelun tarjoamiseen tai palvelun laadun varmistamiseen.

HUOMAUTUS: Älä lähetä tai lisää profiiliisi henkilökohtaisia ​​tietoja, joiden et halua olla julkisesti saatavilla.

Tietojen siirtäminen

Siirrämme tietojasi vain silloin, kun meidän on tehtävä niin palvelumme tarjoamiseksi tai parantamiseksi. Tähän sisältyy tiedonsiirto koskien niin alustaamme kuin kaikkia tarjoamiamme palveluja.

Lisäksi voimme käyttää kolmansien osapuolien palveluita, jotka auttavat meitä varmistamaan palveluidemme toimivuuden ja laadun. Varmistamme, että siirrettävät tiedot rajoittuvat vähimmäismäärään, mikä tarvitaan tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Tietojen lähettäminen ETA-alueen ulkopuolelle

Lähetämme tietosi Euroopan talousalueen ulkopuolelle ainoastaan:
• Noudattaessamme antamasi ohjeita
• Kun meidän on varmistettava palvelun sujuvuus
• Kun kumppanimme sijaitsevat ETA:n ulkopuolella
• Lakisääteisten velvoitteidemme mukaisesti
• Kun työskentelemme kumppaneiden kanssa, jotka auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme

Huomaa! Kumppanimme, joihin siirrämme tietojasi, sijaitsevat eri maissa ja niiden tietosuojalait eivät ehkä ole yhtä suojaavia kuin kotimaasi vastaavat. Yritämme kuitenkin varmistaa parhaalla mahdollisella tavalla tietojesi turvallisuuden.

Emme myy, anna tai lainaa henkilötietojasi kenellekään.

Kuinka tietojasi käytetään

Palvelut: päätavoitteemme on tarjota sinulle turvallista, vaivatonta ja tehokasta palvelua. Henkilötietojen kerääminen on välttämätöntä, jotta voimme tarjota sinulle palveluitamme. Emme voi tarjota palveluitamme keräämättä tällaisia tietoja.

Keräämme tietoja siitä, miten käytät palveluamme, kuten minkälaisesta sisällöstä pidät, klikkaukset tiettyyn sisältöön tai verkkosivustolla olevaan mainokseen. Palvelun käyttötietojen keräämiseksi käytämme evästeitä, IP-osoitettasi ja laitteesi tietoja.

Parannukset: käytämme tietojasi tuotteidemme personointiin ja parantamiseen verkkosivustollamme tekemiesi toimien perusteella.

Saatamme tarjota tiettyjä tietoja palveluntarjoajille ja eri toimijoille, jotka auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustomme. Tähän voi kuulua asiakaspalvelua, tutkimuspalveluja, tuotteita tai teknisiä tukipalveluja tarjoavia tahoja ja muita toimijoita, joiden katsomme olevan välttämättömiä palvelumme tarjoamiseksi.

Viestintä: saatamme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse tai muilla ilmoituksilla, kuten esimerkiksi push-ilmoituksilla, joita voimme lähettää verkkosivustomme kautta. Lähetämme sinulle viestejä palveluistamme ja niiden uusista ominaisuuksista, muistutuksia, mainosmateriaaleja ja/tai yhteistyökumppaneidemme tarjouksia, joihin voi liittyä tietoa verkkopelaamisesta.

Yksityisyydensuoja

Mr-Gamble.com noudattaa tietojen käsittelyssä Maltan lainsäädännössä yksilön tietosuojasta voimassa olevia säädöksiä.

Rekisterin omistaja

Cashmagnet Ltd, osoitteessa: SOHO OFFICE HOTEL, EDGE WATER BUSINESS COMPLEX, LEVEL 3, ELIA ZAMMIT STREET, ST. JULIANS STJ3150, MALTA

Rekisterinpitäjän sähköposti: [email protected]

Evästeet

Cashmagnet Ltd kerää eväisteitä. Eväste on teksitiedosto, jonka nettisivu tallentaa sivustolla vierailevan käyttäjän tietokoneelle tai mobiililaitteelle. Evästeiden ansiosta sivu muistaa käyttäjän kertaalleen syöttämät tiedot, joka mahdollistaa sivuston nopeamman toiminnan. Evästeet seuraavat myös käyttäjän toimia sivustolla ja auttavat sivuston ylläpitäjiä parantamaan sivuston käytettävyyttä.

Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä paremmaksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta vierailija voi myös estää evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Cashmagnet Ltd:n käyttämät kolmannen osapuolen evästeet:

Kolmannen osapuolen evästeitä hallinnoi ne valmistanut taho, mutta Mr-Gamble.com voi hyödyntää evästeiden keräämää ja varastoimaa dataa.

Mr-Gamble.com käyttää evästeitä vain yllä olevassa listauksessa esitettyihin tarkoituksiin. Evästeillä kerättyjä tietoja ei koskaan myydä eteenpäin. Yksittäisiä käyttäjiä ei myöskään voi tunnistaa kerätyistä tiedoista.